Official Tutobies Blog by Aimi Rahim

ENTRY ABOUT LINKS TUTO F'BOOK TWITTER BLOG +1 NEWER OLDER +FOLLOW

♥ 1st Double Giveaway by AinMfna ♥



KLIK BANNER UNTUK JOIN . TAMAT PADA 29 MEI . 

MANGSA TAG : One | Two | Three | Four *tak perlu pun , saja je nak meriahkan :)*

Sebab apa korang perlu join ? *ini tak perlu pon sebenarnya , cuma saja nak bagi entry ni menarik*
First , korang akan dapat exchange link or banner dengan penganjur . Exchange banner dengan blogger pun dapat manfaatnya untuk blog kita tau :) Second , kalau korang buat entry menarik macam mana aimi tengah buat ni *menarik ke ? haha* korang pun boleh menang sebab ini salah satu caranya . Third , pemilihan hadiah berdasarkan top referral . Tapi jangan risau , untuk random pun ada . So , kalau korang nak pilih hadiah , korang kene promote GA ni banyak - banyak . Nanti boleh pilih hadiah ^^ Forth , hadiahnya semua AWESOME dan korang patut rebut hadiah tu . Siapa taknak hadiah berupa barangan post kan ? Nak tahu hadiahnya apa ? 

SENARAI HADIAH :-

  • 1x Kelantanese Bookmark by AinMfna ( 1 pemenang )
  • 2x Doodle Muslimah by Iha Zaliza ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 by Syuhada Syada ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 Maxis by Kak Shaila ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 by Fieyna Girang ( 2 pemenang )
  • 3x Casing Phone from Felt Craft by Tulisan Gadis Bosan ( 3 pemenang )
  • 5x Bookmark by Budak Kampung ( 5 pemenang )
  • 1x Perfume Solat & 10x Keychain by Shadhira ( 11 pemenang )
  • 3x Notebook by Shakirah Rosli ( 3 pemenang )
  • 1x Teddy Bear's Sweater by Shafiqah Syika ( 1 pemenang )
  • 1x Baju - Ikut pilihan pemenang by The Roselle ( 1 pemenang )
  • 1x Tudung Bawal Polkadot by Miraa Hussin ( 1 pemenang )
  • 1x Tudung Bawal Sulam & 3x Bookmark Felt ( 4 pemenang )
  • 3x Coklat by LPCW ( 3 pemenang )
41 PEMENANG DICARI ! HWAITING ! :D

5 Comment[s] |