Wednesday, 15 May 2013

Alhamdulillah Menang Contest






Assalamualaikum . Alhamdulillah rezeki tengah malam . Mulanya aimi baca blog FD katanya menang badge maker walaupun dia tak tahu apa tu . Hahaha . Ape lahh FD ni . Buat lawak je . So , aimi pun ada join Contest DJH ni . So bukak lah blog dia tengok nasib kan . Scroll lah bawah ke bawah . Tetiba ada link blog aimi . Yang terkejutnya tempat pertama . Bersyukur sangat ! Kalau korang ada join jugak Contest tu . Klik banner untuk tengok senarai pemenang . Dah 2 hari DJH umumkan . Tak tahu lahh aimi selalu terlepas kalau penganjur umumkan pemenang walhal dah follow semua . Haishh *muka tak puas hati* . Okay lahh . Selamat malam semua ~ 

1 comments:

Hamir Rahman said...

tahniah sebab menang :D

hye nama saya amer jaya. empunya blog amercorner.com.
Saya ingin menjemput tuan blog untuk join giveaway pertama saya untuk tahun ini.

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html