Thursday, 23 May 2013

Random Segment #4



Assalamualaikum . 3 Random Segment yang lepas aimi buat di page aimi . Tapi kali ni aimi buat di blog . Sengaje je . Haha . Tengah bosan ni , buat lah segmen ringkas je . Syarat pun ringkas lah . :) Yang penting segmen ni hanya berlangsung 2 HARI SAHAJA

Syarat - syarat : -
1. Follow blog ini . 
2. Like sini


3. Buat entry pasal segmen ni and banner backlink ke entry ni semula.
4. Dan , click >SINI< >SINI< . Dengan benda ni jugak aimi dapat bagi hadiah kat korang . Harap jujur :)
5. Dah , korang boleh letak link entry kat kotak komen .

Tarikh tamat : 25 Mei , Jam 12am .

2 HADIAH MISTERI MENANTI ANDA !!

14 comments:

syiera shiera said...

http://syierajoingiveaway.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

puteri elaika said...

saya join :)

http://pelaikamonsterer.blogspot.com/2013/05/random-segment-4-by-aimi-rahim.html

Shakirah Rosli said...

http://awesomesr.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

zeera rahman said...

http://xeerazara.blogspot.com/2013/05/klik-banner-untuk-join-tarikh-tamat-25.html
tajuk terlain la pulak..huhuh

Halimaton Saadiah said...

http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

sya rawr said...

http://myraeyralife.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

Murni Mohd Yusof said...

Salam, Murni join =)
http://murnimohdyusof.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

wana wazm said...

join...
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

Leods said...

pun nak jemput u join GA ni...jom :)

http://walkstatic.blogspot.com/2013/04/special-giveaway-from-sabah.html

tiey smilez said...

Saya join :)

http://tieysmilez.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal join ye.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

HaniesSofea_98 said...

join :)

http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/05/random-segment-4.html

sya rawr said...

just nak tanya

senarai giveaway ni kat mana?

sya rawr said...

just nak tanya

senarai giveaway ni kat mana?