Coming Back :)



Assalamualaikum. Setelah sekian lama menghilangkan diri. Actually tak menghilangkan diri pun cuma sibuk dengan exam exam exam and class class class and praktikal. Huhhh -.-" Alhamdulillah, now dah nak masuk sem 2! Hoyeahh! *walhal baru sem 2* Bhahaha! :D Tapi sekarang tengah berdebar tunggu keputusan final exam. Harap-harap dapat point yang dikehendaki. Aminnn~

Actually, dah lama gila tak buat tutorial and freebies untuk korang kan? And aimi nak say thanks kat korang sebab pageviews blog ni tak menurun pun ^^ Thanks sebab setia nengok blog aimi ni walaupun dah bersawang pun kau. Hahaha. And now walaupun in trouble dengan kawan and somebody. Aimi malas nak bawak masalah tu sampai ke sini. Aku luah kat twitter je. Nak follow? Tengok ada logo twitter kat sidebar tu :) Okay lah, now walaupun tengah sem break tak boleh nak relax jugak. Banyak lagi procedure nak disalinkan. Byeee :)

Mohon maaf,
Aimi Rahim ^^

No comments

© Contest and Tutobies
Maira Gall