Thursday, 27 April 2017

Reconstruction !



27 April 2017

Assalamualaikum semua. Mula kembali aktif dalam dunia blogging lepas 4 tahun lebih aku lantakkan. Hahaha busy noks zaman student plus sekarang dah kerja so kurang dah sikit busy. Terkejut aku semua dah baru. Blogskin nak tukar pun aku dah tak reti. Gelabah cari tutorial blog siapa yang ada up-to-date. Sesiapa yang tahu blog mana yang ada update pasal edit HTML ni, mohon tinggalkan link kat comment eh? Blog ni still under construction. So sorry lah kalau ada link yang tak boleh nak pakai or mana-2 tutorial yang tak menjadi. Bye :)

0 comments: