Friday, 5 April 2013

1st Baby Giveaway by KmliaHshm



KLIK BANNER UNTUK JOIN .

SEBAB NAK MENANG ialah siapa yang taknak menang bukan ? First sekali dah tentu lah nak kan TEDDY BEAR beshar tuh ! hehehe :3 Tak ada lagi teddy besar :( Kalau tak dapat pun , owl necklace pun jadi lahh . Boleh pakai nanti . Saya dah promote GA ni . hihihih :D Harap parents awak pilih saya jadi pemenang :D

MANGSA TAG : One | Two | Three | Four | Five | Six | Seven | Eight | Nine | Ten

2 comments:

Kamalia Hashim's. said...

Thank you, baby ;> Dah agak dah mesti nk hadiah teddy bear tu ;p Anw goodluck!

Aimi Rahim said...

@Kamalia Hashim's. : Siapa taknak bukan ? :P