Thursday, 4 April 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin



KLIK BANNER UNTUK JOIN . TAMAT APABILA PENYERTAAN SUDAH MENCECAH 300 ORANG .

Sebab saya nak menang ialah saya nak kan tabung comel camera Canon tuh . Buat saya lagi semangat nak menabung . Kalau dah rezeki saya nak menang , saya nak tabung warna merah . :) Dari dulu lagi saya dah amalkan menabung tapi kalau saya menang dan dapat tabung camera tuh buat semangat saya lagi membuak-2 untuk menabung tambah pula impian saya nak beli camera canon tuh . Harap tercapai juga suatu hari nanti . Aminnnn ~ 

MANGSA TAG : Satu | Dua
Saya harap ada rezeki saya dalam giveaway ni . Aminn ya rabbal alaminnn ~ 

12 comments:

Miraa Hussin said...

Saya bagi dua hati :D
love your entry

Aimi Rahim said...

@Miraa Hussin : Thanks . Tapi , kenapa takk bagi 10 hati je ? Hehehehe . :D

Arya Addin said...

Assalamualaikum :) Jemput join . btw Good Luck !

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/04/giga-siblings-birthday-giveaway-by-arya.html

-arya addin's-

Afifah Hayati said...

datang dari GA yang sama . jemputlah singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same giveaway :D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Rieya Ramlee said...

singgah dari GA yang sama!! Good luck!
http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Singgah dari GA sama, good luck ;)

http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Aimi Rahim said...

@Arya Addin : Waalaikumussalam . Thanks invite :D

Aimi Rahim said...

@Afifah Hayati : Nakk tabung tuh jugak eh ? thanks singgah .

Aimi Rahim said...

@CynthiaShin 欣倪♥ : Wahh ! Lengloi ~ thanks for a comment

Aimi Rahim said...

@Rieya Ramlee : good luck too ! :D

Aimi Rahim said...

@Ƞurul Ƨyafiqah : thanks yaww ;)