Thursday, 18 April 2013

Jam 12 malam Adalah Penentu .




Assalamualaikum . Peringatan untuk semua peserta MINI GA . Jam 12 malam ini menandakan tamatnya MINI GA pertama yang dilangsungkan sempena blog baru ni . Alhamdulillah , seramai 70+ orang menyertai MINI GA ni . Terima kasih sebab sudi menyokong ^^ Sebenarnya , aimi nak bagitahu semua peserta . Mohon korang check link korang dalam senarai bakal pemenang supaya takde case yang tak diingini timbul pulak bila pemenang dah diumumkan . Boleh check link di >SINI< . Kalau boleh , komen lah apa - apa sebagai tanda link korang ada dalam senarai . 

Dan yang paling penting , aimi dapati ramai yang ikut syarat pertama dan kedua . Alhamdulillah . :D  Tapi syarat ketiga tak ramai yang ikut . Jangan lah macam tuh ye ? Yang mana tak ikut syarat ketiga . Klik >SINI< untuk selesaikan 'hutang syarat' korang . Jujur lah supaya hadiah yang korang menang pun menang dari hasil usaha korang kan ? Sama - sama dapat untung . Aimi akan umumkan pemenang pada 20 atau 21 haribulan . Nantikan ye ? :)
Top referral terkini : CikFie , Fatin Diana , Aisyah Humaira'
Siapa akan menang sebagai top referral ? Tunggu ye ? 
Yang benar , 
AR - Contest & Tutobies

8 comments:

heirizalieyana said...

selalu utk top referral blogger2 pemes yg dpt :)

sabella mohamad said...

checked . thanks ye

Dianaa said...

noted. thanks! :D

aisyah humaira' said...

mcm tak de harapan je..

Aimi Rahim said...

@heirizalieyana : Biasalah kan . Tapi jangan risau . Hadiah untuk random pun ada . :)

Aimi Rahim said...

@sabella mohamad : Thanks alert . Welcome ^^

Aimi Rahim said...

@Dianaa : Welcome FD :D

Aimi Rahim said...

@aisyah humaira' : In shaa Allah ada rezeki kak niera :)